Zolder renoveren

U heeft al lange tijd plannen om uw zolder aan te pakken en zoekt een klusjesman in de omgeving van Zwolle die dit voor u kan doen? Dan bent u bij TJ-interieurbouw aan het juiste adres.

Dakkapel laten plaatsen of renoveren

U heeft een verouderde dakkapel die wel een opknapbeurt kan gebruiken of u heeft lekkage? Wij gaan voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw lekkage wordt opgelost en uw dakkapel er weer als nieuw uitziet

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een geheel nieuwe dakkapel wilt plaatsen. Wij denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn en schatten snel welke kosten dit met zich meebrengt.

Dakraam zetten

Is uw zolder donker en kan het wel wat licht gebruiken? Een dakraam plaatsen is dan een mooie oplossing. Wij weten door onze ervaring hiermee dit snel en nauwkeurig te doen.

Isolatie

Heel vaak is de zolder van een woning niet of nauwelijks geïsoleerd. Het kan voor de energiezuinigheid van uw woning veel schelen als u dit wel laat doen. En natuurlijk doen wij van TJ-interieurbouw dit graag voor u!

Contact

Wilt u graag een offerte laten opmaken of heeft u nog vragen? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina of bel: 06-53641351.

Wij werken vooral in de omgeving zwollen en plaatsen als Hasselt, Kampen, Dalfsen, Hattem enzovoort.