Vloeren, wanden en Plafond

U zit al lange tijd met de gedachte om eindelijk eens die verouderde vloer aan te pakken. Of u vind dat de muren en plafond wel een nieuw likje verf kunnen gebruiken of nieuw behang?. Bij dit soort klussen zit u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen totale interieur aanpakken en vloeren , muren en plafond valt hier zeker onder.

Vloeren

Wij leggen de vloer naar uw wens. Door onze ervaring geven advies wanneer u hier naar vraagt en we gaan werken onze vloeren af tot in het kleinste detail. Wilt u nieuw laminaat in uw slaapkamer of nieuwe vloerbedekking op de gang. Deze klusjes hebben al bij vele klanten naar volle tevredenheid geklaard en wij doen dit ook graag voor u!

Wanden

Voor de uitstraling van een huis is de invulling van de muur van cruciaal belang. Heeft u veroudert behang aan de muur of wilt u een nieuw fris kleurtje waardoor uw woonkamer weer een frisse uitstraling krijgt. Wij nemen deze klusjes graag voor u uit handen. Wij werken snel en secuur en en zorgen ervoor dat alles er top uitziet!

Plafond

Laat uw stucwerk aan het plafond los? Dan is het tijd voor vernieuwing! Wilt u nieuw stucwerk aan u plafond of wilt u het geheel anders aanpakken. Laat ons u ideeën weten en grote kans dat wij deze klus voor u kunnen klaren!

Waar werken wij?

Onze eigen fabriek ligt in Zwolle, Overijssel en wij zijn veel in de omgeving hiervan aan het werk. Nabijgelegen plaatsen als Hasselt, Dalfsen of Wezep zijn wij vaak te vinden, maar wij werken in heel Nederland. Wij hebben ook geregeld klussen in Drenthe, Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen. Dus komt u uit deze omgeving, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Voor totale interieurbouw van A tot Z werken wij in heel Nederland  Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 06-53641351 of via info@tj-interieurbouw.nl. Daarnaast kunt u nog een bericht achterlaten op onze contactpagina.