Renovatie vloeren, wanden en plafond

TJ Interieurbouw uit Zwolle helpt u graag bij het vernieuwen en renoveren van vloeren, wanden en plafonds. Wij hebben jaren ervaring in het weer als nieuw maken van vloeren, wanden en plafonds. Neem gerust contact op om uw wensen door te spreken.

U zit al lange tijd met de gedachte om eindelijk eens die verouderde vloer aan te pakken. Of u vindt dat de muren en plafond wel een nieuw likje verf kunnen gebruiken of nieuw behang? Bij dit soort klussen zit u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw totale interieur aanpakken.

Vernieuwen vloeren voor Zwolle en omgeving

Wij kunnen u helpen met het aanleggen van een nieuwe vloer of het renoveren van een bestaande vloer. Wij leggen of vernieuwen de vloer geheel naar uw wens. Door onze ervaring geven we advies wanneer u hier naar vraagt en we werken onze vloeren af tot in het kleinste detail.

Wilt u nieuw laminaat in uw slaapkamer of nieuwe vloerbedekking op de gang? Deze klussen hebben al bij vele klanten naar volle tevredenheid geklaard en wij doen dit ook graag voor u!

Behangen of verven van wanden

Voor de uitstraling van een huis is de invulling van de muur van cruciaal belang. Heeft u veroudert behang aan de muur of wilt u een nieuw fris kleurtje waardoor uw woonkamer weer een frisse uitstraling krijgt. Wij nemen deze klusjes graag voor u uit handen. Wij werken snel en secuur en en zorgen ervoor dat alles er top uitziet!

Stucwerk plafond

Laat uw stucwerk aan het plafond los? Dan is het tijd voor vernieuwing! Wilt u nieuw stucwerk aan u plafond of wilt u het geheel anders aanpakken. Laat ons u ideeën weten en grote kans dat wij deze klus voor u kunnen klaren!

Zwolle en omgeving

Onze eigen fabriek ligt in Zwolle, Overijssel en wij zijn veel in de omgeving hiervan aan het werk. Nabijgelegen plaatsen als Hasselt, Dalfsen of Wezep zijn wij vaak te vinden, maar wij werken in heel Nederland. Wij hebben ook geregeld klussen in Drenthe, Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen.

Dus komt u uit deze omgeving, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Voor totale interieurbouw van A tot Z werken wij in heel Nederland  Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 06-53641351 of via info@tj-interieurbouw.nl. Daarnaast kunt u nog een bericht achterlaten op onze contactpagina.