Stukadoor Zwolle

Bent u op zoek naar een stukadoor in Zwolle? Dan bent u bij TJ-interieurbouw op de goed plek. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van stukadoren en kunnen hierdoor vakkundig en snel iedere klus tot een goed einde brengen!

Behangklaar stukadoorswerk

Hiermee maken we stucen wij uw wand of muur zo dat deze klaar is om behangen te worden. Wij halen grotendeels alle oneffenheden uit de wand en maken deze glad. In de hoeken maken we gebruik van hoekprofielen. Als we hier klaar mee zijn kan de wand worden voorzien van een behang naar keuze. Uiteraard behangen wij het ook graag voor u!

Sausklaar stukadoren

Als we een wand sausklaar maken halen we alle oneffenheden weg en maken we de muur volledig glad. Alle gaatjes worden gevuld en hoekprofielen worden aangebracht. Als we hier mee klaar zijn kan er verf op worden aangebracht. Ook dit doen we graag voor u!

Contact?

Wilt u ons inhuren of heeft u nog vragen die u ons wilt stellen dan kan dat via ons contactformulier . Ook zijn wij bereikbaar op het volgende nummer : 06-53641351.

Wij zijn gevestigd in Zwolle en werken vooral in deze stad en omliggende steden en dorpen zoals Wezep, Genemuiden, Dalfsen, Hattem, Zalk, Kampen enzovoort.