Keukenrenovatie Zwolle

Keuken renoveren?

T&J Interieurbouw uit Zwolle heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van keukenrenovaties en het vernieuwen van uw keuken. Wij geven u graag wat meer informatie hierover. Wat zijn bijvoorbeeld de kosten van een keukenrenovatie?

Kosten keukenrenovatie

Wat kost het renoveren van een keuken precies? Een veel voorkomende vraag. De kosten van een keukenrenovatie is net als de aanschaf van een nieuwe keuken afhankelijk van je wensen. Maar ook uw budget speelt mee. Hoeveel wens je uit te geven aan de keukenrenovatie?

Meestal moet de keuken gerenoveerd worden omdat de keukenfronten los laten. De folie van de keukendeuren laat langzaam los. In dit geval is het bijna noodzakelijk om de fronten te vervangen. Keukenfronten zijn in verhouding het meest prijzig in de keuken. Het werkblad zou in verhouding nog wel mee kunnen vallen.

De kosten die komen kijken bij een gemiddelde keukenrenovatie zitten toch al gauw tussen de 2.000 en 3.000 euro.In tegenstelling tot een nieuwe keuken, heb je bij keukenrenovatie bijna geen brochures, dus het oriënteren op een keukenrenovatie vind vaak alleen op internet plaats.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u precies weten wat de kosten zijn van een keukenrenovatie, dan komen wij graag eens bij u langs. Telefonisch zijn wij op dit nummer bereikbaar: 06-53641351 of u kunt ons contactformulier invullen.

T&J Interieurbouw uit Zwolle

Wij hebben onze thuisbasis liggen in Zwolle en werken veel in plaatsen in de omgeving, zoals Hasselt, Dalfsen, Wezep en Hattem. Dus komt u uit deze omgeving dan is het voor ons een kleine moeite om langs te komen.