Vervangen keuken Zwolle

T&J Interieurbouw uit Zwolle heeft jarenlange ervaring in het vervangen en verbouwen van keukens. Wilt u een compleet nieuwe keuken of uw bestaande keuken verbouwen? Wij horen graag wat uw wensen zijn. Neem contact op voor een vrijblijvend advies en offerte. Wij geven u graag wat meer informatie hierover. Wat zijn bijvoorbeeld de kosten van een keukenrenovatie?

Kosten vervangen keuken

Wat kost het vervangen of verbouwen van een keuken? Een veel voorkomende vraag. De kosten van een nieuwe keuken hangen uiteraard af van uw wensen. Maar ook uw budget speelt mee. Wij gaan daar graag met u over in gesprek. We zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden en denken graag met u mee.

Meestal moet de keuken verbouwd of vernieuwd worden omdat de keukenfronten loslaten. De folie van de keukendeuren laat langzaam los. In dit geval is het bijna noodzakelijk om de fronten te vervangen. Keukenfronten zijn in verhouding het meest prijzig in de keuken. Het werkblad zou in verhouding nog wel mee kunnen vallen.

De kosten die komen kijken bij een gemiddelde keukenverbouwing zitten toch al gauw tussen de 2.000 en 3.000 euro. In tegenstelling tot een nieuwe keuken, heb je bij keukenrenovatie bijna geen brochures. Het oriënteren op een keukenrenovatie vind vaak alleen op internet plaats.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u precies weten wat de kosten zijn van een keukenrenovatie, dan komen wij graag eens bij u langs. Telefonisch zijn wij op dit nummer bereikbaar: 06-53641351 of u kunt ons contactformulier invullen.

Wij hebben onze thuisbasis liggen in Zwolle en werken veel in plaatsen in de omgeving, zoals Hasselt, Dalfsen, Wezep en Hattem. Dus komt u uit deze omgeving dan is het voor ons een kleine moeite om langs te komen.