Interieurbouw

Interieurbouw

Interieurbouw is een verzamelnaam voor vele activiteiten. Met interieurbouw bedoelen wij het op maat maken van kasten, bureaus, tafels, meubels, keukens, balies en ga zo maar door. Als interieurbouwer zijn wij doorgaans actief in kantoorpanden en winkels en omdat deze ruimtes de visitekaartjes van deze bedrijven, moet alles tot op de millimeter kloppen. Daarnaast moet er nagedacht zijn over het materiaal en kleur om de ruimte een geheel te maken. Bij een goede interieurbouwer klopt alles tot in de puntjes.

Interieur in restaurant

T&J-interieurbouw als sparringspartner

Vanwege onze ervaring in deze sector kunnen wij u ook perfect adviseren en fungeren als een sparringspartner om uw ideeën uit te werken en tot leven te laten komen. Dit doen wij dan ook graag. Wij zijn ons er van bewust dat iedere ruimte, kantoor, winkel uniek is. Dat maakt ons werk ook zo divers en leuk, maar door onze ervaring weten we doorgaans wel wat goed werkt en wat en vooral wat absoluut niet goed werkt. Met deze kennis zijn wij u weer graag van dienst. Samen kunnen wij er iets moois van maken.

Interieurbouwer Zwolle en omgeving

Wij zijn als interieurbouwer over heel Nederland in te huren. Onze fabriek is in Zwolle gevestigd en we zijn ook veel actief in deze omgeving, zoals Hattem, Wezep, Hasselt of Dalfsen. Heeft u een klus die u graag zorgvuldig en snel wilt hebben afgerond. Geef ons dan een belletje!

Neem Contact met ons op

U kunt met ons contact opnemen door te mailen naar info@tj-interieurbouw.nl of door te bellen naar 06-53641351.