Aan- en verbouw Zwolle

Het verbouwen van een gedeelte van uw huis of het plaatsen van een aanbouw is een tijdrovende en lastige klus om zelf op te pakken en goed te doen. Daarom is het verstandig om een klusbedrijf in te huren die hierin ervaren is. Als u een klus als dit in de omgeving van Zwolle heeft is TJ-interieurbouw u graag van dienst!

Vakkundig in aan- en verbouw klussen

Bovenstaande klussen voeren wij geregeld uit voor klanten in de omgeving van Zwolle. Dit zijn flinke klussen waarbij het echt valt aan te raden om een klusbedrijf voor in te huren. Vooral omdat het een grote inbreuk op je normale leven in je huis heeft. Bij ons weet u hierdoor dat het goed gebeurd en dat het zo snel mogelijk af is. Hierdoor is het ongemak dat de klus veroorzaakt zo kort mogelijk.

Wat zijn de kosten die bij aanbouw of verbouw horen?

De kosten die bij een aanbouw is per situatie anders. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het formaat van de aanbouw, materiaalkeuzes of eventueel omleggen leidingwerk. Om een nauwkeurige kostenschatting te maken komen wij eerst over de vloer bij u en bespreken wij uw plannen. Dan komen wij met een op maat gemaakte offerte

Neem contact met ons op

Wilt u ons inhuren of heeft u nog meer vragen aan ons? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Ook zijn wij te bereiken op het volgende nummer: 06-53641351.

TJ-interieurbouw is als klusbedrijf werkzaam in Zwolle en omgeving. Denk hierbij aan plaatsen als Hattem, Wezep, Kampen, Hasselt, Genemuiden enzovoort.