Sloopwerk in zwolle en omgeving

Als een huis verbouwt moet worden moet er vaak eerst gesloopt worden. Bij TJ-interieurbouw nemen we ook dit graag voor onze rekening.

Onze aanpak bij slopen

Onze aanpak bij het slopen verschilt per project. Als het gaat om een simpel muurtje neerslaan dan komt er niet veel meer bij kijken dan het gewoon zo snel mogelijk neer te halen. Echter zijn er ook bepaalde gedeeltes in een huis waar rekening gehouden dient te worden met de reeds bestaand elektra of met andere dingen die heel moeten blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een badkamer of keuken.

Mede vanwege onze ervaring weten wij heel goed welke aanpak nodig is en kunnen wij deze klussen goed en snel tot een goed einde brengen.

Opruimen van het puin

Bij het slopen hoort altijd puin. Hier is geen ontkomen aan, maar in overleg kunnen wij dat ook voor u afvoeren zodat u niet in de rommel komt te zitten.

Bus klusbedrijf T & J Zwolle
Onze eigen klusbus.

Contact

Wilt u ons graag inhuren of heeft u nog verdere vragen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door een bericht achter te laten op onze contactpagina. Ook zijn wij te bereiken op het volgende nummer : 06-53641351.

Wij voeren onze werkzaamheden vooral uit in Zwolle en omgeving. Denk hierbij aan plaatsen als Genemuiden, Hasselt, Kampen, Dalfsen, Hattem, Wezep enzovoort.