Schuren en Schuttings

U loopt uw tuin in ziet uw oude schuur of schutting staan en denkt bij uzelf: ‘hoog tijd om de tuin eens op te knappen’. Alleen heeft u zelf niet de tijd of zin om deze zelf te plaatsen. Mooi, dit doen wij namelijk graag voor u!

Schuur

U heeft al precies een plan uitgetekend weet precies hoe uw nieuwe schuur eruit moet zien. Wij kijken naar de haalbaarheid van uw plan en geven advies en denken met uw mee als u vragen heeft. Daarna brengen het in uitvoering en kunt u er zeker van zijn dat uw schuur snel en zorgvuldig tot stand komt. Ook als u nog niet helemaal uw plan duidelijk hebt kunt u met ons contact opnemen. Door onze ervaring weten wij namelijk precies wat wel werkt en haalbaar is, maar ook wat u beter niet kan doen.

Nieuwe schuur tuin woning Zwolle

Schutting

U wilt een houten schutting om uw tuin af te sluiten of u wilt toch een stenen muurtje? Voor ons brengt het plaatsen van een schutting geen geheimen een van het metselen van een muur worden wij ook niet zenuwachtig. Vertel ons uw wensen en binnen de kortste keren staat er een nieuwe schutting in uw tuin.

Nieuwe schutting en schuur woning Zwolle

Contact

U kunt ons bereiken op 06-53641351 of laat een bericht achter op onze contactpagina. Onze basis ligt in Zwolle, maar wij werken ook in veel plaatsen in de omgeving denk hierbij aan Hattem, Wezep, Hasselt en Dalfsen. Maar wij hebben onze werkzaamheden uitgevoerd in van Deventer tot Meppel en van Dronten tot Almelo.  Schroom dus niet om contact met ons op te nemen en hopelijk plaatsen wij binnenkort die nieuwe schutting bij u in de tuin!