Schilder in Zwolle en omgeving

Begint de verf op uw kozijnen te bladeren of is het hoog tijd om de dakkapel te voorzien van een nieuwe kleur? Dit soort klussen doe wij van TJ-interieurbouw graag voor u. Wij doen zowel binnen als buiten schilderwerk

Belang van onderhoud

Naast dat een pas geschilderd huis er veel netter uitziet is het ook ter bescherming van het hout in uw huis. Goede verf voorkomt bijvoorbeeld houtrot en zorgt ervoor dat het hout veel langer goed blijft. Daarom werken wij ook alleen maar met goede merken met een jarenlange levensduur.

Waarom Tj-interieurbouw als uw schilder?

Wij schilderen al jaren en hebben dus een schat aan ervaring. Wij hebben onze eigen ladders en steigers en kunnen dus bij elke plek van uw woning schilderen. Daarnaast werken wij nauwkeurig en snel waardoor u zo min mogelijk last hebt.

De prijzen van de klus hangen af van de grote van de klus en van de huidige staat van onderhoud. Wij kunnen langskomen om een accurate kostenschatting te maken en het over de kleuren te hebben.

Contact opnemen

Wilt u ons inhuren om uw huis te schilderen of heeft u nog vragen voor ons, vul dan ons contactformulier in of bel ons op : 06-53641351. Wij hopen uw huis binnenkort van een nieuw likje verf te voorzien.

TJ-Interieurbouw werkt voornamelijk in Zwolle en omgeving. Denk hierbij aan Dalfsen, Hattem, Wezep, Genemuiden enzovoort.