Ramen, deuren en kozijnen

Deuren

Deuren komen er in alle soorten en maten. Zo heb je schuifdeuren, salondeuren, industriële deuren, glazen deuren en ga zo maar door. Wij kunnen de deur die u wilt op maat maken in onze eigen fabriek (gelegen in Zwolle). U vertelt ons uw wensen en wij werken dit tot in de puntjes uit. Wij kunnen werken met vele materialen en plaatsen de deur bij u op locatie.

Ramen

Zijn uw ramen nodig toe aan vervanging vanwege de slechte staat of omdat u uw woning of pand beter geïssoleerd wilt hebben. Wij zijn ervaren in het vervangen van de oude ramen en het plaatsen van nieuwe ramen.

Kozijnen

Zijn de kozijnen bij u hoognodig toe aan reparatie of vervangen? Hetzij vanwege veroudering of andere beschadiging? Wij kunnen uw bestaande houten kozijnen repararen en door een likje verf weer zo goed als nieuw laten lijken. Ook kunnen wij kunststof kozijnen bij u plaatsen waardoor u veel minder onderhoud nodig zal hebben in de toekomst.

Contact

Wilt u weten of wij wat voor u kunnen betekenen? Telefonisch zijn wij op dit nummer bereikbaar: 06-53641351 of u kunt ons contactformulier invullen. Wij hebben onze thuisbasis liggen in Zwolle en werken veel in plaatsen in de omgeving, zoals Hasselt, Dalfsen, Wezep en Hattem, dus komt u uit deze omgeving dan is het voor ons een kleine moeite om langs te komen.