Meubelmakerij

Op zoek naar een specialist voor uw maatwerk meubels?

U ben op zoek naar een specialist in het maken van meubels? Bij TJ-interieurbouw denken wij graag met u mee! Wij helpen uw meubel van ontwerp op papier tot leven komen met de sfeer die u in gedachte had. Vanwege onze jarenlange ervaring op dit gebied adviseren als u vragen heeft over het ontwerp dat u in gedachten heeft.

Meubels voor elke ruimte

Wij maken meubels op maat voor elke ruimte. Van eettafels, dressoirs, tv-meubels tot badkamermeubels.  Van een moderne stijl tot klassiek, wij hebben hier ervaring in en willen graag de uitdaging aangaan om uw ontwerp tot leven te brengen

Materialen meubels

Naast de vorm de vorm van een meubel is ook de keuze van het materiaal een belangrijk onderdeel om uw meubel de juiste uitstraling of comfort te geven. Wij werken met vele verschillende houtsoorten en kunnen u hier uit uitvoerig over adviseren.

Gespoten meubels

De kleur van een meubel is een belangrijk onderdeel van een meubel. Wij spuiten uw meubels in de door u gewenste kleur.

Meubels uit onze eigen fabriek

Wij vervaardigen meubels vanuit onze eigen fabriek gelegen in Zwolle en werken veelal in de nabij gelegen plaatsen zoals Wezep, Hasselt, Dalfsen , Genemuiden etc. Het is voor ons echter mogelijk om in heel Nederland te leveren, schroom er dus ook niet voor om ons in te schakelen als u in een ander gedeelte van Nederland woont. Wij hebben een passie voor meubels maken en werken aan uw meubel tot die in de puntjes is afgewerkt.

Nieuwsgierig of wij u meubel kunnen  maken?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@tj-interieurbouw.nl of te bellen naar 06-53641351.