Kasten op maat laten maken?

T&J Interieurbouw uit Zwolle heeft jarenlange ervaring in het maken van kasten op maat. Wij maken in eigen fabriek kasten op maat voor woonkamer, keuken of slaapkamer. Heeft u bijzondere wensen en wilt u een unieke, handgemaakte kast op maat? Wij gaan elke uitdaging aan om de perfecte kast op maat te maken.

Meubels op maat in Zwolle

Onze fabriek is gevestigd in Zwolle en is onze thuisbasis. Veel van onze kasten die wij op maat maken plaatsen wij in omringende plaatsen zoals Hattem, Wezep, Dalfsen en Hasselt. Onze meubels op maat kunnen wij echter in heel Nederland leveren! Heeft u zelf ideeën voor een kast op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing.

Kasten op maat voor keuken, woonkamer en slaapkamer

Het mooie van kasten op maat is dat u precies de sfeer kunt bepalen die u in gedachte heeft voor uw ruimte. Daarnaast zijn kasten op maat origineel en uniek waardoor u zeker weet dat er geen andere is. Wij maken kasten op maat voor uw keuken, woonkamer of slaapkamer. Vraag naar de mogelijkheden!

Hoe maken wij uw kasten op maat?

Dit kan op twee manieren. We bouwen de kast op locatie of we maken de kast vanuit onze eigen fabriek in Zwolle en brengen hem naar de gewenste locatie. De manier waarop we het doen ligt aan de situatie en de wensen van u.

Wij kunnen een snelle levertijd garanderen om verschillende redenen. Ten eerste zijn er in onze fabriek de modernste gereedschappen aanwezig. Ten tweede hebben wij door onze jarenlange ervaring de expertise om deze gereedschappen optimaal te gebruiken.

Deze ervaring zorgt er tevens voor dat wij niet voor verassingen komen te staan en snel en nauwkeurig uw maatwerk kasten tot leven laten komen.

Het ontwerpen van de kast?

U kunt als klant het volledige ontwerp aanleveren, wij zullen dan graag voor u aan de slag gaan om deze kast voor u te creëren.  Daarnaast geven wij u graag advies over materialen en andere zaken waar u aan moet denken indien nodig, want we weten ondertussen wel waar goede kasten aan moeten voldoen. Als u geen ontwerp heeft kunnen we u hier ook mee helpen en samen tot een mooie kast komen.

De kosten van kasten op maat laten maken?

Hier is geen kant en klare prijs voor aanwezig. De prijs ligt aan het ontwerp van de kast. Als u ons het ontwerp laat zien kunnen wij uw heel snel een accurate prijsindicatie geven.

Neem contact op met ons

Onze fabriek is gevestigd in Zwolle en is daarmee onze thuisbasis. Veel van onze kasten die wij op maat maken plaatsen wij in omringende plaatsen zoals Hattem, Wezep, Dalfsen en Hasselt. Wij kunnen echter in heel Nederland leveren!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel naar 06-53641351.