Isolatie woning Zwolle

Als uw huis slecht geïsoleerd is levert dat een onnodig hoge energierekening op. U moet namelijk (te) veel stoken om uw woning op temperatuur te krijgen en te houden. Vooral via het dak verlaat veel warmte de woning, maar ook muren dienen goed geïsoleerd te zijn zodat er veel minder tocht is en uw woning veel gelijkmatiger opwarmt en warm blijft. Wij isoleren graag uw woning voor u!

Dakisolatie

Zoals gezegd is er veel winst te halen door uw dak goed te isoleren. Hierbij plaatsen wij isolatiemateriaal aan de binnenzijde van uw dak en dit kan snel voor elkaar zijn.

Als u hele dak vervangen dient te worden kunnen we ook isolatiemateriaal aan de buitenkant van uw dak plaatsten, onder de dakpannen. Deze klus is veel groter maar ook dit kunnen wij voor u doen. Als u tijdens het vervangen van een dak een extra raam of dakkapel wilt plaatsen kan dat ook, zie deze pagina: zolderrenovatie.

Muren isoleren

Muren goed laten isoleren is ook een goede manier om uw huis duurzamer te maken. Dit kan op meerdere manieren. Een veelgebruikte manier is glaswol in de muren plaatsen. Ook kunnen we ervoor kiezen om isolatieplaten te gebruiken. Een voordeel hiervan is dat die minder dik zijn. Ongeacht de methode doen wij dit graag voor u en wij kunnen u ook adviseren bij de keuze hiervan.

Contact opnemen

Wilt u ons inhuren of een offerte laten maken? Dan kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina. Ook kunt op het volgende nummer : 06-53641351.

Wij zijn een klusbedrijf gevestigd in Zwolle en werken ook vooral in deze omgeving. Denk hierbij aan plaatsen als Dalfsen, Kampen, Wezep, Dedemsvaart enzovoort.

Tenjzwolle.nl bus met aanhanger
Onze klusbus met aanhanger voor al uw klussen in Zwolle en omstreken.