Expert in maatwerk

Heeft u een klus of project waarbij veel maatwerk komt kijken? Dan kunnen wij van TJ-Interieurbouw u van dienst zijn. Door de jaren heen hebben wij vele maatwerk klussen succesvol afgerond en hierdoor weten wij heel goed wat er bij deze klussen komt kijken.

Wij denken met u mee

Maatwerk is uniek. Geen enkel maatwerk project is hetzelfde en hier ligt dus ook de uitdaging, eentje die wij graag aangaan! Door onze jarenlange ervaring weten we veel voorkomende pijnpunten te herkennen en denken we met u mee om tot de beste en mooiste maatwerk oplossing te komen. We laten uw ontwerp tot leven komen en adviseren indien dat nodig is.

Onze eigen maatwerk fabriek

Doordat wij een eigen fabriek hebben (gevestigd in Zwolle) met daar veel groot en specialistisch gereedschap kunnen wij maatwerk klussen zeer vakkundig en snel uitvoeren. Er zijn niet veel maatwerk klussen die wij niet in onze fabriek aankunnen.

Maatwerk waar we veel voor gevraagd worden

Benieuwd of uw maatwerk klus kunnen doen

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken om ons in te huren? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina of bel : 06-53641351.

Zoals gezegd ligt onze eigen fabriek ligt in Zwolle, Overijssel en wij zijn veel in de omgeving hiervan aan het werk. Nabijgelegen plaatsen als Kampen, Wezep, Dalfsen zijn wij vaak te vinden, maar wij werken in heel Nederland.