Badkamermeubels

Als specialist in badkamermeubels kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend advies

De wekker gaat en het is een drukte van jewelste. Het eerste moment dat u even voor uzelf hebt is, ja juist, in de badkamer. Het leidt echter tot ergernissen als u niet uw spulletjes kunt vinden. Waar zijn de handdoeken? Of het zoeken naar de tandpasta leidt tot niets? Herkent u dit beeld? Met praktische en duurzame badkamermeubels kunt u een groot deel van dit probleem oplossen, zodat het ook hier rustig en ontspannend kan zijn, ook tijdens drukke ochtenden. Als specialist in badkamermeubels geven wij particulieren graag vrijblijvend advies. De keus is aan u!

Veel opbergruimte in kasten

Onze badkamermeubels bieden u meer opbergruimte waardoor de waar-is-mijn-tandpasta-speurtocht verandert in een: we zijn al klaar! Met betrekkelijk weinig inspanning maakt u van uw badkamer een veel fijnere plek. Hebt u weleens overwogen om badkamermeubels van massief hout te laten vervaardigen? Het is helemaal de trend van nu, want het is een prachtige verrijking van uw badkamer.

Maatwerk voor een betaalbare prijs

Eén van de meest onderscheidende redenen om bij ons badkamermeubels te kopen is dat wij maatwerk maken voor een betaalbare prijs. Wij doen dit in onze eigen fabriek in zwolle. Uw idee, wens of ontwerp zetten wij graag om in iets tastbaar waar u iedere dag van kunt genieten. De prijs zal u zeker meevallen ten opzichte van een badkamerspeciaalzaak. Maatwerk hoeft echt niet altijd kostbaar te zijn!

Badkamermeubels op maat

De badkamer van nu heeft een andere functie dan die van vroeger. Meer en meer wordt deze gebruikt als een ontspanningsruimte, een vlucht uit ons vaak zo hectische bestaan. Een luxe, grote badkamer biedt optimaal comfort en meubels nemen daarbij een belangrijke plaats in. Het zorgt er voor dat het er binnen netjes en opgeruimd uitziet. Mooi meegenomen, toch?

Steeds meer mensen laten een badkamer geheel op maat maken. Eén die in al hun wensen en behoeften voorziet. Voor de één is dit een modern bad met stimulerende bubbeljets, voor de ander is dit een luxe douche met een sauna. Ieder mens heeft andere behoeften, maar mooie meubels zijn altijd welkom.

Compleet geleverd en geplaatst

Als specialist in onder andere badkamermeubels leveren wij in heel Nederland. Wij leveren en plaatsen de badkamer in zijn geheel naar uw wens! Ons bedrijf is gevestigd in het prachtige Zwolle. Heeft u in interesse in onze diensten of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.