Badkamer

U heeft een verouderde badkamer en wilt deze graag opgeknapt zien? Of bent u op zoek naar een klusjesman die uw nieuwe badkamer kan plaatsen? Tj-interieurbouw is u graag van dienst.

Badkamer renovatie

Bij het renoveren van een badkamer komt veel kijken. Bij badkamerrenovatie moet je tegels kunnen zetten, verstand hebben van elektra, timmerwerk en ook nog uit de voeten kunnen als loodgieter.

Bij TJ-interieurbouw heeft u de zekerheid van een klusbedrijf die al deze diensten vakkundig kan uitvoeren. Omdat wij alles zelf doen kunnen wij snel werken en is de badkamer niet langer dan nodig niet bruikbaar. Ook kunnen wij hierdoor goed inschatten wat ongeveer de kosten van de renovatie zullen zijn.

Maatwerk in de badkamer

Wij hebben een eigen fabriek (gevestigd in Zwolle) waar we ons richten op maatwerk. Heeft u dus een badkamermeubel zelf ontworpen en dan kunnen wij deze tot in detail voor u maken.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u nog verder vragen? Schroom dan niet om een bericht achter te laten op onze contactpagina of bel naar : 06-53641351. Wij hopen dan binnenkort bij u voor de deur te staan.

Zoals gezegd is onze fabriek in Zwolle en werken hier veel, maar ook in plaatsen in de omgeving zoals Dalfsen, Kampen, Hattem en Genemuiden.