Aanbouw en carports

U wilt u een aanbouw of carport laten plaatsen of renoveren? Dan bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige klusjesman die hier al jarenlang ervaring mee heeft. Dan heeft u deze in TJ-interieurbouw gevonden. Wij nemen deze klus graag voor u uit handen.

Maatwerk carport of aanbouw

Heeft u al een tekening voor uw aanbouw klaar dan kunnen wij deze geheel naar dit plan maken. Ook als u de tekening nog niet helemaal klaar hebt denken wij graag met u mee over zaken als materiaal, kleur en weten wij door onze ervaring snel in te schatten wat de kosten ongeveer zijn.

Het mooie van maatwerk is dat het uniek is en er bij elk maatwerk project nieuwe uitdagingen zijn. Deze uitdagingen geven ons energie en lopen wij zeker niet uit de weg.

Nieuwe carpoort voor woning Zwolle.
Nieuwe carpoort voor woning Zwolle.

Bestaande aanbouw of carport restaureren

Is er bij u aan de aanbouw al jarenlang niets gedaan en vindt u het nu hoog tijd dat hier verandering in komt? Klussen die wij vaak uitvoeren bij het restaureren van carports of een aanbouw:

Contact

Heeft u vragen of wilt u ons inhuren voor een klus? Laat dan een bericht achter op onze contactpagina of bel 06-53641351.